Mórasol 23-7-23+ME

Összetétel

Nitrogén (N)23%
Nitrát (NO3)3,9%
Karbamid-nitrogén (UN)18,9%
Foszfor (P2O5)7%
Kálium-oxid (K2O)23%
Vas (Fe-EDTA)1700ppm
Mangán (Mn-EDTA)850ppm
Cink (Zn-EDTA)247ppm
Réz (Cu-EDTA)1000ppm
Molibdén (Mo)82ppm
Bór (B)200ppm

Besorolás

Kijuttatási időszakaFejtrágya
Technológiai célÉrésgyorsító és minőség javító

A Mórasol 23-7-23+ME egy harmonikus tápelemarányú, emelt mikroelem tartalmú speciális komplett NPK lombtrágya. Rendkívül magas  mikroelemsorral kiemelkedik a komplett lombtrágyák között is. Kertészeti és szántóföldi növények mikroelemes kondicionáló kezelésére fejlesztett összetétel. Minden intenzív kultúrában javasolt általános erősítésre megfelelő tápanyagellátás kiegészítéseként, illetve  a káliumigények kultúrákban minőségjavításra az érés kezdeti fázisában.

Lombtrágyázás

Kertészeti és szántóföldi növényeknél, különösen kalászos gabonák minőségjavító kezelésére javasolt a bokrosodás alatt a virágzás kezdetéig.

Más kultúrákban, kiemelten kertészeti növényeknél az intenzív növekedés második felében mikroelem pótlásra és harmonikus kondicionálásra, általános állomány erősítésre ajánljuk.

Különösen alkalmas gyümölcsösök mikroelem kiegészítésére az erős terhelési időszakban, vagy közvetlenül a betakarítás utáni "wellness" kezelésére.

Mórasol 23-7-23+ME

Mórasol lombtrágya család

Komplex NPK lombtrágyák széles kelát mikroelem sorral. Az általános kondíciót javító lombtrágya kezelések alapanyagai, rendkívül magas hatóanyag és széles tápelem tartalommal. Összetételük a lombon leghatékonyabb tápelem formákat tartalmazza, melyek hatása gyors és összetett.

Növényvédő szerekkel jól keverhető, perzselési veszély nélkül kijuttatható lombtrágyák, melyek 2,5-5,0 kg/ha adaggal használhatók minden kertészeti és szántóföldi növényben.

Összetételeik a különböző fejlődési időszakokra és termesztési célokra kialakítottak. A javasolt kis adagokkal növényvédelemmel egy menetben kijuttatva rendkívül hatékonyak. Növényvédő szerekkel  történő keveréseknél mindég utoljára és feloldva, hígítva adjuk a permetléhez.