Mórasol 19-19-19+1.4MgO+ME

Összetétel

Nitrogén (N)19%
Nitrát (NO3)4,5%
Ammónium (NH4)3,8%
Karbamid-nitrogén (UN)10,7%
Foszfor (P2O5)19%
Kálium-oxid (K2O)19%
Magnézium-oxid (MgO)1,4%
Kén (SO3)5,4%
Vas (Fe-EDTA)500ppm
Mangán (Mn-EDTA)250ppm
Cink (Zn-EDTA)125ppm
Réz (Cu-EDTA)25ppm
Bór (B)100ppm

Besorolás

Színezöld
Kijuttatási időszakaFejtrágya
Technológiai cél
  • Hiánybetegségek megelőzése, kezelése
  • Növekedés serkentő

Harmonikus összetételű kettős hasznosítású mikroelemes NPK öntözőműtrágya tápoldatozásra és lombtrágyázásra.

Mórasol 19-19-19+1.4MgO+ME

Mórasol lombtrágya család

Komplex NPK lombtrágyák széles kelát mikroelem sorral. Az általános kondíciót javító lombtrágya kezelések alapanyagai, rendkívül magas hatóanyag és széles tápelem tartalommal. Összetételük a lombon leghatékonyabb tápelem formákat tartalmazza, melyek hatása gyors és összetett.

Növényvédő szerekkel jól keverhető, perzselési veszély nélkül kijuttatható lombtrágyák, melyek 2,5-5,0 kg/ha adaggal használhatók minden kertészeti és szántóföldi növényben.

Összetételeik a különböző fejlődési időszakokra és termesztési célokra kialakítottak. A javasolt kis adagokkal növényvédelemmel egy menetben kijuttatva rendkívül hatékonyak. Növényvédő szerekkel  történő keveréseknél mindég utoljára és feloldva, hígítva adjuk a permetléhez.

Mórasol öntözőműtrágya család

A Mórasol család tagjai tápoldatozó NPK komplex mikroelemes kertészeti műtrágyák. Kristályos, klórmentes, adalékanyagot nem tartalmazó és teljesen, tehát 100%-ban vízoldható termékek. A komplett tápoldatozási programok alapját képezik. A teljes ellátáshoz a kalcium hozzáadása és a magnézium kiegészítése szükséges, amit a növényenkénti részletes tápanyagellátási programjaink tartalmaznak is

A Mórasol műtrágyákat a tápanyagszükséglet függvényében folyamatos ellátással 0,08-0,2 % tápoldat töménységgel használhatjuk a szükséges vízoldható mono műtrágya kiegészítéssel.

Talajon minden termék egységesen, és a megfelelő összetétel hidrokultúrában is javasolható minden kultúrában.

Alapanyagai és összetételei alapján is minden termék felhasználható általános lombtrágyaként a lombtrágyázás szabályai szerint 0,5-1,5 % töménységgel.